Maak in enkele minuten een Google Account

Om gebruik te kunnen maken van een Google bedrijvenpagina, Google Analytics of bijvoorbeeld Google AdWords zul je eerst een Google Account aan moeten maken. Met dit account heb je vervolgens toegang tot allerlei Google-tools. Maak je gebruik van Youtube of Gmail, dan heb je sowieso al een Google Account en kun je inloggen met je eigen gegevens.

google account aanmaken

Een Google Account aanmaken

Voor het aanmaken van een account ga je sign up-page en je kunt gelijk beginnen met het invullen van je gegevens! Je kunt er voor kiezen Gmail-adres aan te maken of om je eigen e-mailadres te gebruiken. Wanneer je liever met je eigen e-mailadres inlog en geen gebruik wil maken van een gmail e-mailadres kun je hier beter je huidige e-mailadres gebruiken.

google-account-aanmaken-stap2

Dit zijn alle gegevens die je hoeft in te vullen om een Google Account aan te maken. Ben je klaar, klik dan op ‘volgende stap’. So Far So Good toch?

Na het klikken op ‘volgende stap’ moet ga je akkoord gaan met de servicevoorwaarden van Google. Ga hiermee akkoord om je Google account aan te maken.

google-account-aanmaken-stap3

Je hebt nu een automatische e-mail van Google ontvangen. Klik op de link in de e-mail om je e-mailadres te verifiëren en je account te activeren.

That’s it, je hebt nu een Google Account. Je kunt nu gebruik maken van o.a. Google Analytics om bezoekers van je website te analyseren of claim je gratis Google bedrijfspagina